Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3593

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
hartig
bakken
frituren
koelen
blenden
heet
marineren
blancheren
zoet
stomen
zuur
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Ikan Biskuit
Viskoekjes van bokking
Tahu Tempeh Taoco
Tofu en tempeh met kip in pittige bonensaus
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Rendang Bebek
Eend gestoofd in kruidige kokosmelk
Sambal Goreng Basa Dua
Gestoofd rundvlees met appelstroop
Udang Bumbu Dendeng
Gemarineerde, gebakken garnalen uit de wok

Groente / fruitgerechten

Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos
Ikan Sebelah Isi
Gestoomde visrolletjes gevuld met groente in ...

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!