Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3684

Deze rijsttafel is geschikt voor 11 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
heet
stoven
vijzelen
pittig
zoet
frituren
zuur
bakken
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Gulai Daging Dua
Gesudderd, pittig rundvleesreepjes met aardap...
Chayote Santen
Pompoen met runderhaas en garnalen
Sambal Goreng Tempeh Dua
Gebakken tempeh in een zoet gekruid sausje
Cumi Cabe Serpih
Gebakken inktvis met knoflook in een chilisau...
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje
Ikan Bali Dua
Gebakken kabeljauw in een pikante ketjapsaus
Tahu Telor Petis
Omelet met blokjes gebakken tahu

Groente / fruitgerechten

Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Mencampurkan Sayur Cina
Gesmoorde groenten met garnalen in oestersaus
Sayur Pedah
Gezouten vis in kokosmelk met groenten

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!