Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3736

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
vijzelen
marineren
bbq
heet
stomen
pittig
oven
frituren
zuur
koelen
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus
Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies
Sateh Tempeh
Vegetarische sateh van tempeh
Gulai Kambing Dua
Heerlijk gestoofd geitenvlees
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!