Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3740

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
vijzelen
bakken
koken
stomen
zuur
marineren
bbq
stoven
blancheren
pittig
frituren
heet
zoet-zuur
koelen
koud
lauw
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Sateh Udang Empat
Garnalen aan een spies
Udang Djahe
Garnalenballetjes met groenten in bouillon
Ayam Taoco
Kip in een kruidige zwarte bonensaus
Asem Pedis
Ribbetjes met paprika in een pittige, zure sa...
Empal Daging
Krokante rundvleesplakjes
Udang Curry Dua
Grote garnalen in een currysaus
Daging Rica-Rica
Pittig gekruid varkensvlees

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!