Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3748

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
bakken
wokken
zoet
marineren
frituren
oven
pittig
vijzelen
stoven
grillen
zoet-zuur
blancheren
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Ayam Panggang Madu
Kippenvleugels uit de oven in honingsaus
Udang Surabaya
Garnalen met een pikante bite
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Babi Panggang Dua
Geroosterd varkensbuikspek
Tahu Tumis Bawang
Gebakken tahu in kruidige saus
Telor Ketjap Peteh
Gebakken eieren in een kruidige ketjapsaus
Babi Panggang Lima
Gegrild varkensvlees met een saus en acar

Groente / fruitgerechten

Smoor Buncis
Gesmoorde sperzieboontjes in kokosmelk
Udang Nanas Dua
Gekruide garnalen met ananas
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!