Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3901

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
heet
grillen
vijzelen
blancheren
marineren
zuur
bakken
zoet-zuur
pittig
rauw
koud

Basisgerechten

Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Bebek Itik
Eend in scherpe saus
Tumis Kacang Panjang Dua
Gestoofde, pittige kouseband met garnalen
Ayam Jamur
Kipfilet met verschillende paddenstoelen
Cumi Goreng Asem Manis
Gestoofde inktvis in een zoet/zure saus

Groente / fruitgerechten

Dadar Isi Cina
Gevulde omelet met gehakt en een zoet sausje
Terong Bumbu Padang
Gestoofde aubergines in een kruidige saus

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!