Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3930

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
bakken
wokken
vijzelen
warm
pittig
koken
hartig
stoven
marineren
blancheren
frituren
zoet-zuur
bbq
zoet
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Cah Kol Cina
Chinese kool in kippenbouillon
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Rawon Buntut
Ossenstaartsoep met keluwaknoten
Tahu Udang
Gebakken tofuballetjes met garnalen en een sa...
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Dadar Tahu
Omelet met tahu, champignons en garnalen
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!