Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4132

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
vijzelen
warm
wokken
stoven
frituren
pittig
bakken
blenden
marineren
bbq
stomen
blancheren
zoet-zuur
rauw
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Rendang Pedis
Gestoofd, pittig rundvlees in kokosmelk
Telor Rebung
Gesmoorde ei met ham en bamboe
Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen
Frikadel Atjeh
Gehaktballetjes met kokos en een ketjapsaus
Udang Panggang Merah
Rode garnalen van de barbecue
Babi Masak Tomat
Blokjes varkensvlees gesudderd in pittig gekr...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Tiga
Gewokte sperziebonen in kokosmelk
Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!