Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4152

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stoven
frituren
marineren
vijzelen
drogen
zoet-zuur
bbq
oven
heet
koelen
koud
blancheren

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...

Bijgerechten

Ayam Gulung Isi Sayur
Rolletjes kipfilet gevuld met wortel en kouse...
Empal Gepuk
Krokant gebakken rundvlees
Dadar Telor Hati Ayam
Gevulde omelet met kippenlevertjes
Kroepoek Tempeh Dua
Dunne, krokante tempeh in een jasje
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Babi Panggang Dua
Geroosterd varkensbuikspek

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!