Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4200

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
vijzelen
stoven
frituren
heet
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...

Bijgerechten

Abon Ayam Tiga
Drooggebakken kip met kruiden
Daging Rawon Dua
Gesmoorde, kruidige runderlappen
Bumbu Bali Bandeng
Droog gebakken makreel in pittige saus
Daging Rica-Rica
Pittig gekruid varkensvlees

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Tiga
Gewokte sperziebonen in kokosmelk
Cumi Goreng Asem Manis
Gestoofde inktvis in een zoet/zure saus

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!