Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4286

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
bakken
vijzelen
zuur
blancheren
zoet-zuur
marineren
koud

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Frikadel Kelapa
Gehaktballen met kokos in een ketjapsaus
Ayam Rujak
Gebakken kip met kokossaus
Babi Bambu
Varkensvlees met bamboe in gebonden ketjapsau...
Ikan Acar
Kabeljauw in een zurig tomatensausje

Groente / fruitgerechten

Oseng Sayuran
Roerbak van verschillende soorten groente
Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!