Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4322

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
vijzelen
pittig
heet
marineren
frituren
lauw
blancheren
blenden
koud
bakken
zuur
zoet-zuur
koelen
zoet and zuur

Basisgerechten

Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk

Bijgerechten

Udang Curry Dua
Grote garnalen in een currysaus
Tongseng Ayam
Kip gestoofd in een kruidige saus met kool
Babi Ambon
Pikante stukjes varkensvlees, gestoofd in ket...
Ayam Tangkap
Gefrituurde pittige kippenvleugels
Chayote Santen
Pompoen met runderhaas en garnalen
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Kerak Telor
Omeletten met ketan, kokos en gedroogde garna...

Groente / fruitgerechten

Tumis Sayur Cumi
Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis
Asinan Jakarta
Gemengde groenten en fruit met pindasaus
Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!