Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4360

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
heet
bbq
grillen
stoven
vijzelen
marineren
bakken
frituren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes

Bijgerechten

Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Udang Goreng
Gegrilde garnalenspiesjes
Smoor Ceplok
Spiegeleieren met een zoete ketjapsaus
Babi Cin Dua
Varkensvlees met aardappeltjes en taoco
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Babi Kucai
Pittige varkensreepjes met prei in ketjapsaus
Tahu Tempeh Taoco
Tofu en tempeh met kip in pittige bonensaus

Groente / fruitgerechten

Garing Bebek
Eend met peultjes en worteltjes in saus
Tumis Kol Cina
Gebakken, kruidige Chinese kool

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!