Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4392

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stoven
vijzelen
bakken
zoet
marineren
oven
grillen
frituren
lauw
heet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Sambal Goreng Udang Dua
Gebakken tijgergarnalen met heerlijke kruiden
Dadar Kari
Omelet in kruidige kokosmelksaus
Babi Panggang Merah
Krokant gebakken varkensvlees
Tumis Tahu Sayur
Gekookte tahu met tauge en peultjes
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Ayam Petis
Gebakken kip met garnalen in een saus
Smoor Babi Dua
Gesmoorde hamlappen in kruidige ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Terong Bakar
Gebakken aubergines met knoflook en sjalotjes
Brokoli Udang Kuah Asem Manis
Broccoli met garnalen in een pittige zoet/zur...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!