Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4495

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
heet
bakken
vijzelen
hartig
marineren
frituren
stoven
zoet
zoet-zuur
blancheren
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Frikadel Djawa Dua
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Tjap Tjoy Dua
Verschillende groenten met kipfilet in saus
Babi Nanas
Varkensvlees met ananas
Balado Daging
Krokant, kruidig gebakken rundvlees
Babi Kong
Blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ket...
Udang dan Tauge
Garnalen gemarineerd in sherry met tauge

Groente / fruitgerechten

Urapan
Gemengde groenten met kokos
Udang Nanas
Pittige garnalen met ananas

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!