Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4626

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
blancheren
bakken
vijzelen
pittig
heet
bbq
frituren
zoet-zuur
marineren
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Frikadel Jagung Dua
Gefrituurde maiskoekjes
Udang Telor Djahe
Grote garnalen in een zacht sausje met ei
Pindang Serani
Gekookte kip in kruidige bouillon
Sateh Tempeh
Vegetarische sateh van tempeh
Pepes Kembung Bumbu Rujak
Gestoomde pakketjes met pittige makreel in ba...
Palaro
Drooggebakken rundvlees in een saus
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Lawar Ayam Kacang Panjang
Roerbak van kip, tauge, kokos en kouseband
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!