Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4632

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
frituren
wokken
stomen
vijzelen
warm
hartig
heet
stoven
marineren
bakken
zoet-zuur
blancheren
rauw
koud
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Brongkos Dua
Gestoomde zwarte rijst met kokosmelk en keluw...
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon
Bundu Daging
Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus
Balado Daging
Krokant, kruidig gebakken rundvlees
Ayam Rebus Ketjap
Kip gestoofd in ketjapsaus
Dadar Isi Bandung
Gevulde omelet met gehakt en prei
Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Tempeh Tumis Sapi
Gebakken tempeh met rundvlees

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Selada Sayur
Salade van komkommer, tauge en ananas met kru...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!