Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4633

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
stoven
frituren
heet
bbq
vijzelen
zoet
stomen
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Udang Berwarna
Gefrituurde garnalen in een jasje van verkrui...
Udang Kuah Asam Pedis
Garnalen in een zure, zeer pikante bouillon
Sateh
Blokjes varkensvlees aan een spies
Gulai Kambing Dua
Heerlijk gestoofd geitenvlees
Sambal Goreng Tempeh Kering
Drooggebakken pittige, maar zoete tempeh
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen
Bebotok Rumput Laut
Gestoomde groentepakketjes met garnalen, temp...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!