Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4681

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
blancheren
frituren
stoven
koud
marineren
blenden
zuur
zoet
bbq
bakken
heet
rauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Tumis Tahu Udang
Tahu met garnalen en tauge
Sambal Ketimun Tomat
Twee kleine gerechtjes van vleestomaat en kom...
Udang Sayur
Garnalen met verschillende groenten
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Daging Rawon Tiga
Gesmoorde, kruidige runderlappen met keluwak
Tulang Rusuk Babi
Geroosterde ribbetjes met een honingsausje

Groente / fruitgerechten

Frikadel Kol Djawa
Gekruid rundergehakt in een jasje van kool
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!