Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4686

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
pittig
heet
stoven
vijzelen
marineren
bbq
zuur
frituren
blenden
koelen
stomen
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Gulai Ayam
Pittige kippenpoten gestoofd in kokosmelk
Sateh Babi Sempurna
Blokjes varkensvlees aan een spies
Ikan Dengan Bumbu
Gefrituurde kabeljauwfilet met een tomatensau...
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Laksa Penang
Soep met makreel, eiermie en ananas
Rendang Kalio
Pittig, maar zoet rundvlees in kokosmelk
Tahu Bakso Goreng
Gebakken tahublokken gevuld met gehakt

Groente / fruitgerechten

Ikan Biskuit
Viskoekjes van bokking
Pepes Cumi
Pittige inktvis in bananenblad

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!