Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4699

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
bakken
stomen
frituren
vijzelen
stoven
blenden
zoet
zoet-zuur
marineren
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Tahu Goreng
Roerbak van tofu met vissaus en rijstwijn
Tahu Telor
Gebakken tahu met ei en ketjapsaus
Ayam Kari Tiga
Gestoofde kip in kerriesaus
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Dadar Gule
Omelet in kruidige kokossaus
Dadar Tahu Tiga
Pannenkoek van tahu met ui
Tahu Goreng Panir
Gefrituurde, krokante tahu

Groente / fruitgerechten

Mie Kuah Ebi
Bamisoep met kippengehakt en gedroogde garnal...
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!