Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4704

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
koelen
koud
stoven
zoet-zuur
pittig
frituren
blancheren
heet
vijzelen
bakken
blenden
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Lontong
Blokjes gekookte rijst

Bijgerechten

Ayam Bumbu Ketumbar
Kipkarbonades gestoofd in een kruidige saus
Asinan Dua
Zoet/zure groenten en tahu overgoten met een ...
Gulai Cumi
Gestoofde inktvis in kokosmelk
Tempeh Goreng Tepung
Gebakken tempeh plakken in een meeljasje
Gulai Daging Dua
Gesudderd, pittig rundvleesreepjes met aardap...
Tahu Kipas
Gefrituurde gevulde tahu met een pittige saus
Dadar Bumbu
Pikante omelet met prei en selderie

Groente / fruitgerechten

Beberuk
Zeer pittige salade van aubergines en kouseba...
Sayur Rebung
Bamboescheuten en kouseband in een pittige ko...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!