Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4735

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
bakken
frituren
stoven
vijzelen
heet
stomen
blenden
zoet-zuur
koelen
koud
zuur
rauw

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Empal
Krokant gebakken rundvleesreepjes
Sambal Goreng Tempeh Bumbu Petis
Gestoofde tempeh in een pittige saus
Pepes Cumi
Pittige inktvis in bananenblad
Sateh Tempeh Dua
Gefrituurde spiesjes van tempeh
Maiskoeken
Koekjes van mais en garnalen
Fu Yong Hai Tiga
Reepjes omelet met varkensvlees en garnalen i...

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!