Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4966

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
frituren
pittig
bakken
vijzelen
zoet
stoven
heet
marineren
stomen
blenden
lauw
zoet-zuur
koud
rauw
zuur
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Babi Nanas
Varkensvlees met ananas
Babi Taoco
Varkensvlees gestoofd in zwarte bonensaus
Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon
Udang Goreng Cabe Hijau
Gebakken garnalen met groene pepers
Pepes Cumi
Pittige inktvis in bananenblad
Tahu Taoco Dua
Gebakken tahu met petehbonen en bamboescheute...

Groente / fruitgerechten

Kepiting Goreng
Omelet met verse krab en ham
Tumis Tahu Sayur
Gekookte tahu met tauge en peultjes
Sambal Goreng Basa Dua
Gestoofd rundvlees met appelstroop

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!