Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5023

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
pittig
stoven
bbq
grillen
blenden
bakken
frituren
heet
vijzelen
zoet-zuur
lauw
zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon

Bijgerechten

Cincang Ternak Kari
Kruidig gehakt met santen en aardappel
Sateh Lilit Ayam Dua
Spiesjes van kruidig kippengehakt
Babi Cin Dua
Varkensvlees met aardappeltjes en taoco
Frikadel Udang Dua
Gefrituurde garnalenkoekjes
Telor Balado Peteh
Gefrituurde eieren in een hete saus met peteh...
Asem Manis Tempeh
Gestoofde tempeh in kokosmelk
Brengkessan Udang Tempeh
Gestoomde pakketjes van tempeh en garnalen in...

Groente / fruitgerechten

Kari Daging Tiga
Rundvlees met aardappelen in een gebonden ker...
Dadar Kelapa
Kruidige omelet met kokos
Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!