Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5156

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
stomen
frituren
marineren
blancheren
zoet-zuur
zuur
rauw
koud
koelen
heet

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk

Bijgerechten

Botok Ayam
Gestoomde pakketjes met kruidige kip
Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...
Pempek
Visballetjes met een hete zoetzure saus
Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosm...
Empal Sapi Kelapa
Drooggebakken rundvlees met kokos
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Udang dan Tauge
Garnalen gemarineerd in sherry met tauge

Groente / fruitgerechten

Asinan Tahu
Salade van groente en tofu met een zurige pin...

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!