Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5157

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stomen
zoet
stoven
zoet-zuur
frituren
pittig
oven
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk

Bijgerechten

Ayam Nanas
Kipfilet met ananas
Tempeh Bacem
Gebakken, gesmoorde tempeh
Chayote Santen
Pompoen met runderhaas en garnalen
Daging Sapi Merica Hitam Dua
Rundvlees gestoofd in een zwarte pepersaus
Dadar Kepiting Dua
Omelet met krab
Terik Tahu Tempeh
Gestoofde tofu en tempeh in kokosmelksaus
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden

Groente / fruitgerechten

Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!