Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5158

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
zoet
marineren
heet
frituren
vijzelen
lauw
pittig
bbq
stoven
blenden
rauw
koud
zoet-zuur
koelen
zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten
Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet

Bijgerechten

Pindasoep Ayam
Soep op basis van pindakaas met kip
Daging Masak Madu
Reepjes runderhaas met honing, tauge en papri...
Sambal Tempeh
Sambal op basis van tempeh
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Ikan Bakar Ketjap
Makreel in bananenblad van de barbecue
Babi Nanas
Varkensvlees met ananas
Tahu Tauge Telor Petis
Pittige salade van tofu met tauge, komkommer ...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Bandeng Sla
Makreelrolletjes in sla

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!