Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5199

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stomen
vijzelen
bbq
zuur
pittig
stoven
heet
blancheren
zoet-zuur
rauw
blenden
koud
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Sateh Udang Dua
Spiesjes van grote gemarineerde garnalen
Asem Pedis
Ribbetjes met paprika in een pittige, zure sa...
Tongseng
Rundvlees met kool
Sambal Taoco Dua
Rundvlees met zwarte bonenpasta
Sambal Goreng Udang Perai
Garnalen en prei in een kruidige saus
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...
Babi Merah Dua
Varkensvlees in een pittige, rode kokosmelksa...

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Udang Balado Peteh
Zeer pittige garnalen met petehbonen

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!