Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5327

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
bakken
zuur
frituren
oven
zoet
pittig
vijzelen
stoven
koelen
koud
lauw
zoet-zuur
rauw
heet

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Fu Yong Hai Bayam
Gefrituurde gehaktkoekjes met spinazie en een...
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Daging Sapi Merica Hitam Dua
Rundvlees gestoofd in een zwarte pepersaus
Dendeng Hati
Kruidig gebakken varkenslever
Smoor Babi
Gesmoord varkensvlees in bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!