Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5357

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
heet
frituren
wokken
vijzelen
stoven
pittig
zoet
blancheren
marineren
bbq
bakken
blenden
koud
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk
Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...

Bijgerechten

Smoor Babi Perai
Smoor van speklapjes, selderij en prei
Ayam Bawang
Gesudderde, pittige kip met sjalotjes
Tempeh Kering
Gebakken tempehreepjes
Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Ikan Laut Panggang
Gemarineerde red snapper van de barbecue
Bebek Goreng Madura
Gefrituurde eend met een kruidige saus
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Asinan Bogor Dua
Groente en fruitsalade overgoten met een hete...

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!