Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5459

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
heet
vijzelen
bakken
bbq
grillen
blenden
koken
frituren
stoven
zoet
marineren
koelen
oven
zoet-zuur
rauw
koud
pittig
blancheren

Basisgerechten

Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie

Bijgerechten

Wonosobo
Omelet van tahu en prei met een sambalsausje
Sateh Lilit Ayam Dua
Spiesjes van kruidig kippengehakt
Kari Tahu Tempeh
Gebakken, gesmoorde tahu en tempeh met kerrie
Babi Djahe
Gebakken varkensvlees met gember en tauge
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven

Groente / fruitgerechten

Karedok
Groenten overgoten met pindasaus
Ukut Urab
Salade van gemengde groenten met kokos en dre...

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!