Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5465

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
stoven
heet
zuur
bakken
zoet-zuur
marineren
bbq
frituren
oven
pittig
vijzelen
koelen
koud
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Ayam Suwir Pedis
Drooggebakken, hete sliertjes kipfilet
Ikan Asem Manis Dua
Vis met een kruidige, zoet/zure saus
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Tahu Bakso Goreng
Gebakken tahublokken gevuld met gehakt
Tempeh Pedis Dua
Geroosterde pakketjes met tempeh, groenten en...
Sarang Burung Udang
Vogelnestjes met garnalen en groente
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Djawa
Bouillon van runderpoulet met boontjes en aar...
Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!