Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5475

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
marineren
wokken
heet
vijzelen
stoven
grillen
frituren
oven
pittig
bbq
zuur
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie

Bijgerechten

Ayam Bumbu Ketumbar
Kipkarbonades gestoofd in een kruidige saus
Cumi Bakar Ketjap
Gegrilde inktvis
Tumis Tahu Taoco
Tahu met garnalen in zwarte bonensaus
Babi Taoco
Varkensvlees gestoofd in zwarte bonensaus
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Udang Pedis
Zeer scherp gekruide garnalen met sla
Ikan Bakar Ketjap
Makreel in bananenblad van de barbecue

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Download de rijsttafel
Moment geduld!