Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5665

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
hartig
frituren
marineren
oven
heet
stomen
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Ayam Goreng Almond
Kipfilets met een krokant amandellaagje
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven
Tempeh Masak Bumbu Rujak
Gestoofde tempeh in een pittige saus
Abon Sapi
Pikante drooggebakken rundvlees
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...
Bebotok Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met ei
Takokak Masak Taoco
Wilde aubergines en tofu in pittige zwarte bo...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Brokoli
Broccoli in kruidige kokosmelk
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!