Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5713

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stoven
warm
wokken
marineren
frituren
koelen
zoet-zuur
vijzelen
blenden
heet
blancheren
koud
pittig
rauw

Basisgerechten

Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Hati Ayam Goreng
Gebakken kippenlever en rookspek met kokosmel...
Ayam Katsu
Krokante kipfilet met knoflook en gember
Udang Nanas Tiga
Kruidige garnalen met ananas
Babi Bambu
Varkensvlees met bamboe in gebonden ketjapsau...

Groente / fruitgerechten

Sayur Lodeh Dua
Gemengde groenten en garnalen in kokossaus
Beberuk
Zeer pittige salade van aubergines en kouseba...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!