Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5725

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
marineren
heet
vijzelen
zuur
zoet
frituren
oven
stoven
koelen
koud
lauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...

Bijgerechten

Babi Acar
Zoet/zure varkensvlees met ananas
Ayam Panggang Madu
Kippenvleugels uit de oven in honingsaus
Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Dendeng Hati
Kruidig gebakken varkenslever
Tahu Jamur Masak Ketjap
Tofu en champignons in een pittige ketjapsaus
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Rawon Buntut
Ossenstaartsoep met keluwaknoten

Groente / fruitgerechten

Ketimun Bakar
Gevulde komkommer met gehakt uit de oven
Tumis Paksoi
Pittige, gebakken paksoi
Cah Tahu
Tahu en garnalen in bouillon

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!