Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5802

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
bakken
stoven
pittig
blenden
heet
bbq
vijzelen
blancheren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Telor Ketjap Peteh
Gebakken eieren in een kruidige ketjapsaus
Sambal Goreng Udang Tiga
Grote garnalen met peultjes in een pittig sau...
Sambal Goreng Ayam Dua
Kruidige kip uit de wok
Ayam Bakar Lumajang
Hete kip van de barbecue

Groente / fruitgerechten

Tumis Brokoli Jamur
Roerbak van broccoli en champignons
Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!