Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5828

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
heet
vijzelen
pittig
stoven
grillen
frituren
marineren
bbq
bakken
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen
zuur

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...

Bijgerechten

Orak Arik
Roerbak van spitskool met ei en ontbijtspek
Telor Rendang
Eieren in een pittige kokosmelksaus
Sateh Jamur Tiram
Spiesjes van oesterzwammen
Terik Tempeh
Gesmoorde tempeh in kruidige kokosmelksaus
Sateh Kambing Dua
Blokjes geitenvlees aan een spies
Fu Yong Hai Empat
Omelet met krab, garnalen en groenten in een ...
Dadar Sedip
Omelet met champignons, garnalen en selderij

Groente / fruitgerechten

Pindang Ikan Lele
Gestoofde pittige meerval met kouseband
Ukut Urab
Salade van gemengde groenten met kokos en dre...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!