Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5910

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
bakken
marineren
pittig
frituren
stoven
bbq
grillen
blenden
blancheren
koud
zoet-zuur
rauw
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab

Bijgerechten

Ayam Goreng Padang
Kip uit de wok met krokant jasje van kruiden
Tahu Kipas
Gefrituurde gevulde tahu met een pittige saus
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Sateh Ayam Bekasi
Blokjes kippenvlees aan een spies
Sambal Goreng Basa Dua
Gestoofd rundvlees met appelstroop
Bakso Malang
Heldere runderbouillon met gevulde tofu en ge...
Udang Surabaya
Garnalen met een pikante bite

Groente / fruitgerechten

Daging Pedis
Gemarineerde, pikant rundvlees met mais en ba...
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!