Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6039

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
pittig
marineren
oven
grillen
vijzelen
zuur
bbq
heet
blenden
frituren
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten

Bijgerechten

Bebek Panggang Pedis
Geroosterde, pittige eend van het spit
Sambal Goreng Buncis Empat
Snijbonen in een kokossaus met tomaat
Ayam Adas
Gestoofde kip in kruidige saus
Telor Tersembunyi
Hardgekookte eieren in gehakt met een tomaten...
Sateh Udang Empat
Garnalen aan een spies
Bandeng Bumbu Bali
Zeer pittige moten makreel
Sateh Ayam Banjar
Blokjes kipfilet aan een spies met een pittig...

Groente / fruitgerechten

Ayam Putih
Kip gestoofd in kokosmelk met heerlijke kruid...
Tahu Kipas
Gefrituurde gevulde tahu met een pittige saus
Bakso Solo
Balletjes van rundvlees voor in een soep

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!