Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6106

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
marineren
bbq
frituren
vijzelen
heet
blancheren
stoven
pittig
koud
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Nasi Tim Ayam Jamur
Gestoomde rijst met kipfilet
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies
Ayam Goreng Lengkuas Bandung
Gefrituurde kip bestrooid met krokante laos
Bebaris
Spies van gefituurd gehakt met pindasaus
Pindasoep Ayam
Soep op basis van pindakaas met kip
Tempeh Masak Sayuran
Gestoofde tempeh en kouseband in bouillon
Daging Smoor
Gestoofde sukadelappen
Bumbu Bali Bandeng
Droog gebakken makreel in pittige saus

Groente / fruitgerechten

Ukut Urab
Salade van gemengde groenten met kokos en dre...
Daging Babi Tauge
Varkensvlees in een saus van rijstwijn met ta...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!