Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6416

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
oven
heet
blenden
pittig
vijzelen
frituren
zuur
lauw
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Mie Ayam Surabaya
Mie met kipfilet en gedroogde garnalen
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Bebek Betutu Bali
Gevulde eend op Balinese wijze
Ayam Kari Tiga
Gestoofde kip in kerriesaus
Ayam Smoor
Gestoofde kipfilet in ketjap met gember
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Perkedel Udang
Gefrituurde garnalenkoekjes met mais
Ikan Acar
Kabeljauw in een zurig tomatensausje

Groente / fruitgerechten

Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Ketimun Santen
Gestoofde komkommer in kruidige kokosmelksaus

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!