Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6479

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
stoven
pittig
bakken
heet
frituren
grillen
blenden
zoet-zuur
marineren
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...

Bijgerechten

Tempeh Masak Bumbu Rujak
Gestoofde tempeh in een pittige saus
Telor Tersembunyi
Hardgekookte eieren in gehakt met een tomaten...
Daging Bumbu Bali Dua
Gestoofd, zeer pittig rundvlees
Sambal Goreng Taoco
Gestoofde eieren met garnalen
Tahu Tempeh Taoco
Tofu en tempeh met kip in pittige bonensaus
Ayam Lodho
Gegrilde kip in een hete kruidige kokossaus
Udang Kemirie
Pittige, grote garnalen met kemirienoten

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!