Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6550

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
koken
wokken
vijzelen
frituren
pittig
stoven
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Ayam Goreng Garing
Krokant gebakken kip
Kari Kambing Dua
Stoofschotel van geitenvlees
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Tahu Bakso Goreng
Gebakken tahublokken gevuld met gehakt

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!