Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6964

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
blancheren
bakken
frituren
heet
marineren
vijzelen
oven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Fu Yong Hai Dua
Groentenomelet met garnalen en tomatensaus
Lontong Balap
Soep van runderbouillon met lontong, tauge en...
Takokak Masak Taoco
Wilde aubergines en tofu in pittige zwarte bo...
Udang Sayur
Garnalen met verschillende groenten
Babi Kong
Blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ket...
Frikadel Kelapa
Gehaktballen met kokos in een ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Kari Tahu
Tofu met gestoofde groenten in kokosmelk
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!