Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6994

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
heet
oven
blenden
bakken
stomen
koelen
vijzelen
marineren
blancheren
zoet-zuur
bbq
zoet
pittig
frituren
zuur
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Ayam Panggang Pedis
Pittige kip uit de oven
Perkedel Daging Kentang
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Daging Madura
Gestoofd rundvlees met knoflook
Telor di Saus Nanas
Eieren met ananassaus
Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies
Sambal Goreng Tempeh Kering
Drooggebakken pittige, maar zoete tempeh

Groente / fruitgerechten

Babi Wijen
Varkensvlees en groenten bestrooid met sesamz...
Lontong Balap
Soep van runderbouillon met lontong, tauge en...

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!