Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7070

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
vijzelen
bakken
koken
stoven
heet
marineren
bbq
blenden
frituren
koelen
zuur
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Bihun Goreng
Rijstvermicelli met kip en garnalen
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab

Bijgerechten

Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue
Kari Ayam Dua
Kerrie van kippenbouten
Empal Sapi Kelapa
Drooggebakken rundvlees met kokos
Dendeng Hati
Kruidig gebakken varkenslever
Perkedel Tahu
Gefrituurde pittige tofuballetjes
Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!