Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7228

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
blancheren
stoven
bakken
gevogelte
marineren
frituren
vijzelen
lauw
zoet-zuur
koelen
koud
zoet and zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk

Bijgerechten

Sop Kacang Merah Dua
Bruine bonensoep met rundvlees
Dadar Isi Dua
Omeletten met gehakt en tofu
Ayam Goreng Laos
Gefrituurde gemarineerde kip
Tempeh Goreng Campur
Gebakken tempeh met gedroogde visjes
Sambal Goreng Tahu Tempeh
Gebakken tahu en tempeh met garnalen
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Babi Ketjap Bali
Gesudderde speklapjes in een ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Tahu Sayur
Gekookte tahu met tauge en peultjes
Tumis Udang Buncis Jagung
Roerbak van sperzieboontjes, garnalen en baby...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!