Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7278

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
vis
rijst
vijzelen
frituren
marineren
heet
zuur
bakken
zoet
rauw
koud
blancheren
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Goreng Bali
Gebakken Balinese rijst met garnalen
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Ayam Jamur
Kipfilet met verschillende paddenstoelen
Tumis Ayam Ketimun Pedis
Gestoofde, zeer pittige kipfilet met komkomme...
Ikan Cuka Asin
Kabeljauwfilet met kruidensaus van azijn
Sambal Goreng Basa
Rundvlees met petehbonen en garnalen
Dadar Tauge
Omelet met tauge en prei
Tempeh Bumbu Bali
Gefrituurde tempeh gestoofd in een hete saus
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...

Groente / fruitgerechten

Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...
Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!